Padel er en ketsjersport, der bedst kan beskrives som en blanding af 80% tennis og 20% squash. Banen, der er 10x20 m med et net, der deler banen på midten, er derfor mindre end en tennisbane og er omgivet af glasvægge, der bruges aktivt i spillet. Banen har ikke tag, så husk påklædning efter forholdene. Banens gulv laves af kunstgræs, hvori der er udlagt sand. Bagvæggene og moduler af sidevæggene er dækket af lyddæmpende glasvægge. Der spilles primært double, dvs. 4 spillere per bane. Pointsystemet er som i tennis, både m.h.t. partier og sæt. Se link til regler og instruktion her: https://danskpadelforbund.dk/hvad-er-padel/

Vi tilbyder

I Ramløse Padeltennis har vi en fremragende udendørs ITALIAN PADEL-bane, der kan bookes via linket "BOOKING - min side" der findes herover.

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, helt fra éen times Pay and Play, klippekort fra 10 til 50 timer og til årsmedlemskaber med mulighed for ubegrænset spil. Se mere herunder.

Årsmedlemskaber

I Ramløse Padeltennis har du mulighed for at købe et af 3 forskellige årsmedlemskaber:

  • Årsmedlemsskab. Kr 1300 pr år

Gælder voksne over 24 år, der ikke har et aktivt medlemskab af en af RIFs øvrige afdelinger, eller løbende medlemskab af fitnesscenteret FITS-U.

  • Årsmedlemskab RIF. Kr 1100 pr år

Der tilbydes en særlig rabatpris for personer der samtidigt betaler for et aktivt medlemskab af en af Ramløse Idrætsforenings øvrige afdelinger (RIF) samt fitnesscenteret FITS-U. For god ordens skyld, skal det understreges, at hverken passive RIF-medlemskaber, bodybike eller et medlemskab af Ramløse padeltennis alene berettiger til rabatpris.

  • Årsmedlemsskab U 25år. Kr 700 pr år

Et super tilbud til unge! Kan tegnes af alle unge under 25 år, upåagtet man er medlem af øvrige foreninger.

Hvad indeholder Årsmedlemskaber?

Vælger du at købe et af vores 3 årsmedlemskaber i Ramløse Padeltennis, har du mulighed for frit spil på banen i et helt år fra købsdato, når du spiller sammen med andre årsmedlemmer. Du kan booke tider en måned frem og have maksimalt 8 aktive bookinger ad gangen. Der indgår for nuværende ikke instruktør i medlemskabet.

GÆSTER

Ønsker man at tage gæster uden årsmedlemsskab med på banen, er dette tilladt. Dog skal disse indbetale 50 kr/time på Mobilepay nr 78 89 83 inden start. Det er til enhver tid årsmedlemmet der har booket tiden, der er ansvarlig for at alle øvrige spillere har årsmedlemsskab eller indbetaler gæsteydelsen. Overholdes dette ikke, kan bookerens årsmedlemsskab blive suspenderet uden yderligere varsel, uden mulighed for refusion. Vær opmærksom på at banen er videoovervåget og at videodokumentation kan anvendes til brug i tilfælde af tvister.

AFBUD OG UDEBLIVELSER.

Man kan altid melde afbud indtil 3 timer før start af en time. Udebliver man som årsmedlem fra en booket tid eller tjekker man ikke ind, vil bookeren blive pålagt en strafafgift på 50 kr pr udeblevet time. Denne udgift trækkes på bookerens betalingskort ved udgangen af måneden. Fordeling af udgifter blandt øvrige spillere er Ramløse Padeltennis uvedkommende.

Klippekort til Pay and Play

I Ramløse Padeltennis har du mulighed for at købe Pay and Play kort. Eneste forudsætning er køb af en bookingret til 25 kr. Når du benytter klippekort, har du betalt for alle spillere på banen og der er derfor ingen krav om årsmedlemskab for nogen af de spillende gæster. Dette er derfor en god løsning hvis du spiller med varierende gæster og ikke ønsker at være bundet af et årsmedlemsskab.

Du har mulighed for at købe følgende klippekort:

10 klip a 1 time         1500 kr.

20 klip a 1 time        2500 kr.

30 klip a 1 time        3500 kr.

50 klip a 1 time        5000 kr.

Pay and Play booking

Prisen for en enkelt time er 200 kr. ved et normalt medlemskab. Prisen indbefatter altid lån af 4 bat, samt bolde fra skabet. Medbring dog gerne eget udstyr hvis du vil være helt sikker, særligt udenfor hallens åbningstid. Bookingret til baner forudsætter køb af en Pay and Play bookingret, hvilket er en engangsudgift på 25 kr. Herefter modtager man en fast adgangskode til skab og bane, der virker i tidsrummet fra 10 min før, til 10 min efter en booket tid. Det er ikke tilladt at overdrage sit medlemskab til andre, og der skal altid være minimum et medlem til stede i forbindelse med afviklingen af en booket tid.

RIF-RABATPRIS

Der tilbydes en særlig P/P rabatpris på 150 kr/time for personer der samtidigt betaler for et aktivt medlemskab af en af Ramløse Idrætsforenings øvrige afdelinger (RIF) samt fitnesscenteret FITS-U. Dette vælges i forbindelse med køb af bookingret. For god ordens skyld, skal det understreges, at hverken passive RIF-medlemskaber, bodybike eller et medlemskab af Ramløse padeltennis alene berettiger til rabatpris.

Ved banebooking fremsendes en kvittering på mail og sms. Forbrugt pay and play baneleje afregnes bagudrettet månedsvis, ved at forbruget summeres op og modregnes på det enkelte medlems betalingskort ultimo måneden.

Afbud/Aflysning

Afbud kan alene foretages gennem bookingsystemet. Det er muligt at aflyse sin tid frem til 3 timer før opstart. Afbud foretaget herefter, medfører ikke refundering af beløbet. Vejrforhold giver ikke ekstraordinær ret til aflysning udover ovennævnte frist.

Ved ankomst til banen

Det anbefales at møde omklædt, dog kan omklædningsrum 1-4 anvendes både til omklædning og bad, forudsat dette sker inden for hallens åbningstid.

Du skal ALTID huske at tjekke ind på banen ved at taste din kode på den bookede banes keypad, hvorved bane og skab åbner. Står skab/bane åbent i forvejen skal du alligevel tjekke ind. Tjekker du ikke ind, kan systemet ikke se at du er kommet, og det vil det blive registreret som en udeblivelse og der genereres automatisk en bøde (gælder årsmedlemsskaber).

I skabet opbevares låneudstyr i form af 4 bats og bolde til fri afbenyttelse for både medlemmer og disses medbragte gæster.
I skabet findes også kontakten banens lys. Et tryk på kontakten tænder lyset i 1 time.
En træningstime starter hver hele klokketime, og slutter 1 minut i næste hele klokketime. Uret på hallens gavl er gældende i tvivlsspørgsmål. Banen forlades ryddet således at næste hold kan starte til tiden. Vær opmærksom på at banen er videoovervåget, jævnfør handelsbetingelserne.

Efter træningen

HUSK at afspritte og overlevere/sætte bats og bolde tilbage i skabet efter brug og lås skabet. Adgangen til skabet spærres 5 min efter spilletidens udløb. Som medlem holdes du ansvarlig for at efterlade banen i samme stand du selv ønsker at overtage den. Har du mistet lånebolde eller bats undervejs, er det medlem der har booket tiden erstatningspligtigt og bedes erstatte dem med nye, der kan købes i hallens sportscafe.

Pas på banerne !

Det er muligt at spille på banerne en stor del af året – så længe man er godt klædt på, og der ikke er sne på banerne, men det er vigtigt, at vi alle tager ansvar for at passe på banen, derfor:
• Pas på de fælles bats og bolde
• Husk altid at sætte bat-stroppen på håndleddet. Det er meget dyrt at skifte en rude ;-)
• Tør gerne glasset af, hvis der er dug på det
• Banerne skal fejes efter behov – så tjek om sandet skal fordeles efter brug.