Koncept

Ramløse Idrætsforening - Koncept

Ramlose Sports Cafe – Stedet vi mødes.

Vi har valgt lyse og venlige omgivelser til vores cafe hvor vi har mulighed for at servicere mange mennesker samtidig med, at du ogsa kan finde et afgrænset hjørne med mindre borde. Vi har gratis tradløst internet, sa du kan arbejde eller blot være online, mens du besøger os.

Vi har et ønske om, at vores Sports Cafe skal tilbyde sunde fødevarer hvor mest muligt er lavet fra bunden. Vi gennemgår løbende vores sortiment og reviderer mindst en gang årligt vores koncept i forhold til efterspørgslen, bæredygtige alternativer og nye muligheder hos leverandører samt forslag fra vores kunder.

Vi har et koncept, der hedder:

Altid frisk frugt fremme på disken.

Salg af frisk, udskåret frugt i bæger hver dag.

Altid friske skrællede gulerødder til salg.

Salg af nødder, rosiner, tørret frugt mm.


I hverdagene sælges udelukkende ovenstående sundere snack – ikke fabrikeret slik.


Vi anvender så vidt muligt fuldkornsprodukter, og vælger altid de grove, sunde alternativer (nøglehulsmærkede produkter), når disse er tilgængelige.


Vi serverer salat og/eller grøntsager til alle menuer.


Hver fredag fra september til maj (skoleferier undtaget) tilbyder vi ”Fredagsmad”. Det er en fastlagt hovedret med diverse tilbehør til fast pris (100 kr/voksen, 60/barn). Fredagsmad kan nydes i Cafeen eller man kan bestille og tage med hjem. Læs mere under menupunktet ”Fredagsmad”.

Det er muligt at afholde arrangementer (fx børnefødselsdag) i Sports Cafeen. Læs mere under menupunktet ”Hallen” og underpunktet ”Udlejning” eller henvend dig i Cafeen og tal med den halansvarlige.

Vi sætter stor pris på feedback fra vores brugere, og derfor har vi udarbejdet et lille spørgeskema, som du er meget velkommen til at udfylde, hver gang du besøger os. Du kan fa det udleveret i Cafeen. Hvis du har ris eller ros, som du gerne vil aflevere personligt, er du velkommen til at kontakte Per, eller Lene med dette.