Koncept

Ramløse Sports Cafe – Stedet vi mødes.
Vi har valgt lyse og venlige omgivelser til vores cafe hvor vi har mulighed for at servicere mange mennesker samtidig med, at du også kan finde et afgrænset hjørne med mindre borde. Vi har gratis trådløst internet, sa du kan arbejde eller blot være online, mens du besøger os.
Vi har et ønske om, at vores Sports Cafe er meget flexibelt med et meget kompetent personale. Vi kan tilbyde alt fra stegt flæsk til grønne salater. Alt efter aftale.
I hallens åbningstid kan vil altid tilbyde at spise her eller ”take away”. Ring til os eller kom ned og hils på os. Døren er åben meget tit.
Vi har altid et stort udvalg af gode burgere eller lidt let til den sultne tand.
Vi har frisk frugt, smooties, kaffe, sød til kaffen, gulerødder, nødder, rosiner, tørret frugt, diverse muslibarer, ckokoladebarer, is mv. til salg i hverdagen
Vi har salg af forskellige drikkevarer, herunder økologiske saft og juice.
I weekenden har vi salg af løs slik.

Hver torsdag fra september til marts (skoleferier undtaget) tilbyder vi ”torsdagsmad”. Vi arbejder fortsat på at kunne tilbyde dette nogle flere dage
Det er muligt at afholde arrangementer (fx børnefødselsdag) i Sports Cafeen. Læs mere under menupunktet ”Hallen” og underpunktet ”Udlejning” eller henvend dig i Cafeen.
Det er ikke tilladt at nyde medbragt mad og drikkevarer i sportscafeen.